spacer spacer

T U R I S T I K A

Pohorie Považského Inovca nie je náročné na pešiu turistiku, jeho najvyšší vrch Inovec sa nachádza 1042 m.n.m. Toto pohorie je vhodné na turistiku pre ľudí, ktorí majú málo pohybu a nie sú v kondícii, pre rodiny z deťmi, jednoducho pre všetkých tých, ktorí si chcú oddýchnuť a nie sa vyčerpať.
Množstvo vyznačených turistických trás umožňuje navštíviť pozostatky hradov Tematín /5 km - táto prechádzka je vhodná pre rodiny s deťmi/, Topoľčianskeho hradu /15 km/, Beckova /20 km/.
Obľúbenou je prechádzka k Dastinskej kyselke /5 km/ alebo na vrch Bezovec /3 km/. Na celodennú túru je ideálna prechádzka na vrch Havran alebo k jaskyni Čertová pec /16 km/, kde sa nachádzajú reštauračné zaiadenia, s možnosťou občerstvenia, stravovania a odychu.
Pre náročných turistov odporúčame trasu na vrch INOVEC /20 km/ s následným prechodom do Mníchovej Lehoty, výstup na vrch MARHÁT, spomínanú návštevu Beckovského hradu, prípadne prechod na Čachtický hrad.

 

C Y K L O T U R I S T I K A

Trasy, uvedené ako turistické sú s obľubou využívané aj milovníkmi cykloturistiky, zdatnejší z nich môžu navštíviť aj okolité mestá - Piešťany, Nové Mesto nad Váhom, ale aj Topoľčany a Trenčín.

 

P L Á V A N I E

Pre tých, ktorí okrem prírody hľadajú relax aj pri vodnej ploche, okolie ŠPORT CHATY ponúka:
- možnosť návštevy bazénu hotela HOREC /6 km/,
- možnosť návštevy oboch kúpalísk mesta Piešťany /25 km/,
- osvieženie sa vo vodných nádržiach STRIEBORNICA /15 km/, SĹŇAVA /25 km/, DUCHONKA /18 km/, TESÁRE /15 km/ alebo jazerá v Hornej Strede /15 km/.

 

Z B E R   H Ú B

Hríbarov určite zaujme fakt, že táto lokalita je predovšetkým dubáková oblasť, no o kozáky, sináky, hrabáky a masliaky tak isto nie je núdza.

 

spacer

spacer


SEO

line

 Kontakty



 Telefón:
 +421 (0)905 881 594
 +421 (0)903 159 009
 +421 (0)33 7789 339

  E-mail:
  tatex@orangemail.sk


 Počasie


Stará Lehota/Bezovec

iMeteo.sk

On-line počítadlo

Dnes preklikov : 7
Dnes návštev : 7
Spolu preklikov : 832676
Spolu návštev : 479892
 
Design by RTSERVIS - miniCMS

Copyright © TATEX s.r.o


compatible compatible compatible Dostupnost podle Monitoring-serverů.cz Valid CSS!
Login: admin
AutobazarEU.sk - najväčší on-line autobazár::FotoTechnika - Najlacnešie fotopríslušenstvo v SR::Šimo.sk - laminátové výrobky::Svadobný Salón Ľubica::Kúpele Piešťany


created by RTSERVIS